Salut! Noi suntem Fun Finger Software, Start-UP specializat in dezvoltare de aplicatii software mobile de ultima generatie.
Suntem acum prezenti in 6 tari pe doua continente!

N icons-FFS-Logo

Suntem o echipa entuziasta, multinational dedicata in crearea de aplicatii iOS si Android precum si integrarea acestora cu noua tehnologie revolutionara iBeacon.

DEZVOLTAM APLICATII MOBILE SI CONSTRUIM STRATEGII MOBILE DEDICATE

Echipa noastra multidisciplinara se ocupa de intregul proces de creare al aplicatiei, de la strategie mobil si design, programarea si dezvoltare solutiilor hardware si software, testarea lor si implementarea in magazinul virtual.

Fiecare membru al echipei este experimentat si calificat in domeniul sau. Procesele si procedurile noastre sunt concepute pentru a oferi solutii de calitate, care satisfac cele mai sofisticate nevoi.

Suntem pasionati de tehnologii si aplicatii mobile. Suntem o echipa cu multa imaginatie digitala, pe care experienta si viziunea i-a adus catre tehnologia revolutionara pe care o reprezinta iBeacon..

ibeacon

iBEACON UNESTE LUMEA DIGITALA CU LUMEA REALA.

Abordam o noua strategie cu aplicabilitate atat online cat si offline, salvand timp si resurse.

Nu uita! Amprenta Fun Finger Software nu trebuie sa lipseasca din strategia ta de marketing digital. Contacteaza-ne acum!